Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Taban kattaki dükkân ve benzeri yerlerde isim nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, çatı dışına vahit çıkış yeterli kabul edilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun alıyoruz.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sevap orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kesif kişi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın kapıları gayrı yangın bapsı türleri arasındadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir vesair özelliği kilit + kısım seti Yangın Kapısı yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hatır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı namına yapı yan aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre karınbinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı daha buna destelı olarak daha ehven olmaktadır.

Yangın bapları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kellelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Gestaltda yangın çıkması halinde yalın ve kötü yangın bapsı yardımıyla özelliklerine rabıtalı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Bir Yangın Kapısı Fiyatları öbür şarka ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir etki olmadan kapı kendi halinde Yangın Kapısı Fiyatları kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Report this wiki page